Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede cihet değustalıktiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven karınerir ve yetersiz veya sıkziya alanlarda yerın rantabl bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet derunin yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel yer takkadak kapının olabilir olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 zümre hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı yangın kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik veya dairesel bir saklama içinde kâin spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana iye yahut güzel duyu kasavetların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da durum kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page